Arvate end olema sattunud „Kiirete ja Vihaste” uue osa filmivõtetele? Tegelikult siiski mitte – „kõigest Volkariklubi” järjekordne Tallinna Öökruiis. Sedapuhku juba neljas.

Volkswagen kui vanatehnika, kodumasin või tuuninguobjekt?

Tegelikult on sissejuhatuses kirjeldatu pisuke kirjanduslik liialdus, sest Kristiine keskuse parklanurka oli tol õhtul lisaks madalatele Kolhvidele ka mitmeid täiesti tehaseseades autosid kogunenud. Siinkirjutajale vähemalt ei jäänud sel korral küll ette ühtegi päris originaalkorras museaali, kuid ka maitsekalt „üle käidud“ Golf I põlvkonna kabrioletid ei ole tänapäeva mõistes enam igapäevane nähtus. Tore on tõdeda, et tähekombinatsioon VW koondab kokku ning suudab omavahel lävima panna inimesi nii erinevatest valdkondadest. Vahet ei ole, kas tuled päevinäinud mahtuniversaali, turbolaaduri ja valuvelgedega tuuningobjekti või musta numbriga hipibussi roolis – sa oled oma. Peab tõdema, et see on jätkuvalt päris raju emotsioon, kui näed kogu seda üksmeelset massi kohale valgumas.

Mehed vasakule / Naised paremale

*beep“KUSELE SAAB VÄ? Õlu tahab välja“ *beep

Peatuspaigas, mis oli mõeldud vaid kolonni uuesti kokkusaamiseks, on siiski teeäär urineerivaid kodanikke täis. No kui tõesti ei pea, siis äkki jätaks õlle joomata? Olen oma arvamuse kruiisidest ja alkoholist juba ühe eelneva öökruiisi kokkuvõttes välja öelnud, ei hakkaks samal teemal uuesti sappi loopima – kes tunneb ennast puudutatuna, võib ise järgi lugeda. Positiivsema poole pealt pean nentima, et kolonnis sõitmise oskused on kõvasti paranenud. Kuigi esines mõningaid „möödalaskmisi“ püsis rivi suures osas kenasti koos. Eriti uhked olid Viimsis tehtud auringid, kus ka kruiisil osalenud said tervet rivi näha.

Korraldus ja korralagedus

„Imbun rivist minema, enne kui kanalisse jõuate, ma küll ei näe mõtet lasnamäel ringi sõita“ pobises üks tuttava tuttav mokaotsast. Mina temaga ei nõustu – trass oli tegelikult päris hästi paika saanud seekord. Ehk oleks siiski pidanud ühe pikema peatuse organiseerima mingis huvipunktis? Positiivne üllatus minu jaoks oli ka nutitelefoni rakendus, mis muudab eelmainitud seadme „lällariks.“ Tõesti mugav ja kasulik asjandusepulk.

Suures plaanis – oli tore tehnikaüritus! Järgmise korrani.

Kirjutas: simmtann